lördag, juli 28, 2007

Tour de France + alien V = sant?

Det ryktas om att produktionen av alien v har fått läggas på is i jakten på passande skådespelare. Enligt en källa är det några viktiga nyckelroller som Xenomorphdrönare som ska tillsättas.

Nu har emellertid producenten och regissören fått några av sina roller castade. Mitt under pågående tour de france. Det var under dagens tempolopp de blev varse sina efterlängtade medarbetare och "bla bla bla.." kan som första blogg presentera den kompletta listan över de nya skådespelarna.


Som Den rebelliska drönaren "Xche" får vi se Cadel Evans från australien. Hans karaktär lider av svåra samvetskval över att behöva döda och lemlästa andra raser för att drottningen, Hans styvmor som han även misstänker lät mörda hans far, ska kunna lägga sina ägg och föra rasen vidare. Han börjar till slut hjälpa en grupp människor i kampen för deras överlevnad. Med blandat resultat...





Som Drottningens hovnarr och filmen skojjare "LurifaX" ser vi George Hincapie från USA.
LurifaX är en av de som Xche misstänker hjälpte Drottningen att mörda Xches far.






















Den ärrade veteranen och drottnigens högra hand "General Xerxes den tionde" eller "tripple X" kommer gestaltas av den ryska giganten Vladimir Karpets. Generalen har med järnklor lett Xenomorphernas arme från solsystem till solsystem och ödelagt civilisation efter civilisation. Allt för att visa sin kärlek till drottningen. Drottningen har länge spelat svårflirtad men nu verkar det som om även hon kommer släppa till. Vad Xerxes egentligen är ute efter är i nuläget oklart, men drottningen skulle inte vara den första honan han lovat "guld och gröna skogar" (så att säga).









Vem som ska spela drottningen har vi inte lyckats få reda på men om du har någon kandidat du skulle vilja se i den rollen så skriv o berätta det.

Jag ser mycket fram emot den nya alien filmen och hoppas att även ni gör det :)

Peace
--Anders

1 kommentar:

moder solo sa...

jag kan spela drottningen...jag har en hjälm hemma